BSOsport Quick geopend!
13 januari 2022
Mandy Hoksbergen van stagiaire tot hoofdbegeleidster
17 maart 2022

Oud BSOsport begeleider Manuel Kuijk in Oranje!

Oud BSOsport begeleider Manuel Kuijk in Oranje!

Kennen jullie hem nog? Manuel Kuijk, de 27 jarige Arnhemmer brak in de eerste groepswedstrijd op het EK zaalvoetbal de ban voor Oranje met een puntgave assist. En ja dat als keeper! Manuel was van 2017 tot 2019 betrokken binnen BSOsport, eerst als hoofd begeleider en later ook als projectleider.

BSOsport Kinderopvang staat volledig in het teken van bewegen. Elke doordeweekse dag is er een actief en interessant sport en spel aanbod. Onder begeleiding van gediplomeerde mensen kunnen we beweging op niveau aanbieden, topsport niveau!

Alle sporten worden behandeld en waaronder ook zaalvoetbal. Binnen BSOsport kreeg Manuel de kans om zijn passie voor sport te combineren met zijn werk. Nu 3 jaar later schittert hij op het EK zaalvoetbal.

Futsal

Zaalvoetbal wordt in de volksmond ook wel Futsal genoemd. Het lijkt veel op veldvoetbal, met als groot verschil dat de velden en doelen veel kleiner zijn, je onbeperkt en doorlopend wisselt, er wordt  niet ingegooid, maar ingetrapt en buitenspel bestaat niet.

Bijzonder dit jaar is dat het toernooi in Nederland wordt gehouden en dat Oranje dus ook weer een keer mee doet. Woensdagavond was de eerste poulewedstrijd in Amsterdam en Oranje zorgde al gelijk voor een stunt door het sterker geachte Oekraïne te verslaan met 3-2.

Kwartfinale

Manuel is met Oranje nog vol in de race om zich te plaatsen voor de kwartfinales van het EK. Na de overwinning op Oekraïne en een nederlaag tegen Europees en Wereldkampioen Portugal. Speelt Manuel aanstaande vrijdag met oranje de alles beslissende en laatste poulewedstrijd tegen Servië. Weet Oranje dit duel te winnen, dan zullen ze zeker zijn van een plek in de kwartfinale.

Allemaal kijken dus! Vrijdag 28 januari om 20.30 uur op Nederland 3. Zet hem op Manuel!

Comments are closed.

Werken bij