Sidebar Locaties

BSOsport Twello Kerklaan

BSOsport Twello is gevestigd bij het sportcomplex SV Voorwaarts. Bij deze locatie wordt zowel binnen als buiten gebruik gemaakt van het complex. Binnen is er een ruimte voor BSOsport. Hier gaan de kinderen eerst vrij spelen en wordt er gezamenlijk gegeten en gedronken. Na het eten en drinken wordt er buiten gesport op het kunstgrasveld, bij de speeltuin of op het handbalveld. Hier genieten de kinderen optimaal van de ruimte en de vrijheid in het bewegen. Wanneer het heel hard regent en onweert blijven we binnen in onze ruimte. Alle tafels en stoelen worden aan de kant geschoven we verzinnen binnen een leuke activiteit.

Twee maanden per jaar (meestal in december en januari) gaan we de zaal in waar we veel verschillende materialen tot onze beschikking hebben om lekker te sporten en bewegen. Elke week staat er weer iets nieuws op het programma wat wordt aangeboden door onze enthousiaste begeleiders.

Vakantieprogramma

Wat is er nu leuker dan vakantie?! Nou, vakantie bij BSO Sport. De dag begint om 7:45 en eindigt om 18:15. Er is altijd een leuk programma in de vakantie. Zo gaan we naar de kinderboerderij, bowlen, zwemmen, schaatsen, speeltuinen en hebben we soms zelfs een stormbaan op locatie! Geen dag om je te vervelen dus. Door de flexibele contracten is er bijna altijd ruimte in de vakanties.

Wij brengen je kind in beweging! Kinderen op een leuke en sportieve manier begeleiden tijdens sport en spel geeft ons voldoening. Kom jij ook?

Fotoalbum


Ons Team

Top

Wij hebben een hardwerkend, flexibel, maar vooral ook heel gezellig team. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar graag. Ook kunnen we lekker met elkaar lachen. Wij zullen ons team even voor stellen:

 
Tarief

Top

Tarief vanaf 01-01-2024

Buitenschoolse opvang

Tarief

52 weken € 10,70
40 plus € 11,30
40 weken € 11,89


Bij bovengenoemde bedragen is een bedrag per kindplaats gereserveerd voor bijzondere activiteiten.
In overleg met de oudercommissie kan dit bedrag jaarlijks bijgesteld worden.
De basis uurtarief staat garant voor onze kwaliteit in de vorm van begeleiding. De prijs voor de service is budgetneutraal neergezet.
Mocht u opvang voor de woensdag afnemen, dan krijgt u voor deze dag 5% korting (daltarief).

Wij zijn geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Mochten er meerdere aanvragen voor de vrijdag komen, dan gaan wij ook deze dag open.

Landelijk register kinderopvang

BSOsport kinderopvang Twello Kerklaan BSO

Samenwerkingen


Wij werken samen met de onderstaande scholen in Twello.
De Wingerd
De Kleine wereld
De oase
St. Martinus
De Hietweide
St. Martinus

Allen scholen in en in omgeving Twello in overleg
Sportverenigingen 
Wij zoeken samenwerking met alle sportverenigingen in de nabijheid of in Twello, Bussloo (maak u interesse bij ons bekend) zoals:
S.V. Twello
Voorster Hockey Club
S.V. Voorwaarts
TC De Schaeck