BSOsport Quick geopend!

BSO Sport opent tweede locatie in Amersfoort
7 december 2021
Oud BSOsport begeleider Manuel Kuijk in Oranje!
25 januari 2022

BSOsport Quick geopend!

BSOsport Quick geopend op sportpark Dorrestein in Amersfoort!

Kinderopvang BSOsport heeft afgelopen maandag 10 januari een tweede vestiging geopend op Sportpark Dorrestein in Amersfoort. Net als bij de vestiging in Nimmerdor staat deze naschoolse opvang geheel in het teken van bewegen. Niet voor niets is een samenwerking aangegaan met voetbalvereniging AFC Quick 1890, zodat de kinderen daar, op de sportvelden en in het nabijgelegen bos alle ruimte hebben om na schooltijd lekker buiten te spelen en te sporten.

In een afgeslankte maar verantwoordelijke feestelijke wijze is BSOsport Quick geopend. Het was een zeer geslaagde dag! Een trots gevoel overheerst. Het is ontzettend mooi om kinderen het plezier in bewegen bij te brengen. Dat maakt dat wij een grote bijdrage kunnen leveren in de ontwikkeling van het kind, aldus hoofdbegeleider Bart Stoof.

Na de opening zijn de eerste kinderen direct energiek gestart. Ze waren zelfs zo fanatiek dat al voor de opening iedereen stond te popelen om het springkussen op te gaan die klaarstond op het veld. ”Mogen wij er al op meester”?.
De eerste kinderen (Hugo en Sofia) kregen de eer om het officiële openingslint door te knippen. Ze vonden dit fantastisch om te doen. ”Stiekem was het toch een beetje spannend” vertelden ze achteraf. Ze hebben het echt fantastisch gedaan!

De vierde vestiging van BSOsport is nu een feit, naast locaties in Amersfoort (Leusderweg), Arnhem en Twello. Dankzij de opening van deze nieuwe vestiging biedt BSOsport een oplossing voor de oplopende wachtlijsten en de toenemende behoefte aan beweging en een gezonde levensstijl.

Bewegen geeft je energie!BSOsport is bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar die houden van bewegen. Op Sportpark Dorrestein is hier veel ruimte voor. Onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs worden de kinderen uitgedaagd om te kijken waar hun grenzen liggen. Samenwerkend of juist individueel, door een diversiteit van sport- en spel activiteiten zowel binnen als buiten is er steeds een afwisselend attractief aanbod. Presteren mag, maar plezier staat voorop!

Comments are closed.

Werken bij