Bart Stoof – Hoofdbegeleider BSO Sport Nimmerdor.

Vacature – Pedagogisch Medewerker BSO sport Twello
16 juli 2019
Studiedag met het thema kindparticipatie
8 oktober 2019

Bart Stoof – Hoofdbegeleider BSO Sport Nimmerdor.

Terwijl de vrijwilligers druk bezig zijn met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen in de kantine van voetbalvereniging VV Amsvorde. Tref ik Bart Stoof in de bestuurskamer, druk bezig met de personeel- en activiteiten planning voor de komende maanden.

Bart Stoof, 32 jaar geboren en getogen in Amersfoort is sinds 1 augustus trotse hoofdbegeleider van BSO Sport locatie Nimmerdor te Amersfoort. Voor Bart is de BSO Sport geen onbekend concept hij werkte gedurende zijn CIOS studie in de periode van 2010 t/m 2013 als sportbegeleider bij BSO Sport.

Hij kijkt met plezier terug naar dit tijd. Terwijl hij verteld over zijn eerste periode bij BSO Sport zie je hem opfleuren. “Het was een fantastische periode, de omgang met de kinderen. De spellen en sporten die we organiseerden. Het sportcomplex waar we gebruik van mogen maken, de bossen in de buurt. Voor kinderen is hier genoeg te beleven, elke dag is anders! Dat maakte het werk zo leuk.”

Toen Bart de vacature als hoofdbegeleider BSO sport voorbij zag komen hoefde hij daarom niet lang te twijfelen. Na enkele jaren in Hilversum op een kinderdagverblijf gewerkt te hebben, was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Hoofdbegeleider van BSO Sport Nimmerdor is de perfecte stap in mijn carrière aldus Bart. “Elke dag bezig met de kinderen, de activiteitenplannen, het samen plezier maken doet me goed” aldus Bart.

Naast voetballiefhebber met een seizoenkaart van Ajax is Bart zelf ook sportief zo volleybalt hij iedere week. “We proberen iedere week weer een andere tak van sport mee te pakken, passend in de verschillende thema’s. Je kunt zien dat de kinderen het leuk vinden.”

Eind augustus was er een jaarafsluiting, het was een gezellige dag waarbij iedereen welkom was. Naast de kinderen waren ook ouders, opa’s, oma’s aanwezig. Omdat het net viel in de week van de hittegolf in Nederland hebben we er een spetterend thema van gemaakt. Naast de springkussens werden de opbergbakken omgetoverd tot zwembaden, de glijbanen werden water glijbanen. Het was een heerlijke jaarafsluiting waar iedereen van heeft genoten en Bart kijkt er dan ook met veel plezier op terug.

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar, gek op sporten en hou je ervan om lekker veel buiten te zijn? Kom dan eens kijken bij de leukste BSO van Amersfoort. Neem contact op met Bart en hij zorgt ervoor dat er iedere dag weer andere activiteiten klaar staan.

Comments are closed.

Top