Waarom sporten goed is voor de ontwikkeling van uw kind

Studiedag met het thema kindparticipatie
8 oktober 2019
Sluitingsdagen 2020
23 oktober 2019

Waarom sporten goed is voor de ontwikkeling van uw kind

Wie al jong begint met sporten en daar plezier aan beleeft, blijft dat zijn hele leven doen. BSO Sport zegt daarom niet voor niets “Bewegen geeft je energie”. Ouders kunnen hun kinderen hierbij helpen door ze aan te melden bij BSO Sport.

Sporten is goed voor kinderen, het verbetert de conditie en gaat overgewicht tegen. Daarbij is het goed voor het zelfvertrouwen van het kind en leert het omgaan met emoties. Daarnaast maken kinderen al sportend snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

BSOsport Kinderopvang staat volledig in het teken van bewegen. Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn welkom op onze kinderopvang. Wij begeleiden kinderen op een leuke en sportieve manier tijdens sport en spel. Binnen BSOsport willen wij graag een ruimte creëren waarin uw kind zich thuis voelt, zich veilig voelt en uitgedaagd wordt. Wij willen de kinderen die bij ons komen een plek bieden waar zij zichzelf kunnen zijn.

Bewegen met plezier
We streven ernaar als kinderopvang organisatie kinderen optimaal tot ontwikkeling te laten komen in sportief en motorisch opzicht. Presteren mag, maar het kennismaken met sporten en bewegen vinden we belangrijker. Kinderen moeten vooral het plezier hierin krijgen en het kunnen groeien in sociale omgang.

Wat zijn de voordelen van een BSO Sport kinderopvang.
– Je kind wordt socialer, op jonge leeftijd leert hij al contact te leggen met andere kinderen. Door samen sportieve activiteiten te ondernemen.
– Kinderen maken kennis met verschillende sporten, op jonge leeftijd kunnen ze ervaren welke sport zij het leukst vinden.
– Kinderen ontwikkelen zich op sociaal, motorisch en sportieve wijze.

Interesse in onze BSO Sport kinderopvang in Apeldoorn, Amersfoort, Arnhem of Twello? Neem gerust contact op met de hoofdbegeleid(st)er van de locatie.

Comments are closed.

Top