Ouderapp Nanny4all voor Amersfoort en Twello

Vacature – Studenten bijbaan
29 maart 2021
Waarom je samen moet gaan sporten met je kinderen
1 april 2021

Ouderapp Nanny4all voor Amersfoort en Twello

Op het moment dat de BSO’s weer open mogen, gaan wij starten met de Ouderapp Nanny4all op de locaties in Amersfoort en Twello. Dit is een app waarin jullie als ouders/verzorgers, sneller en overzichtelijker kunnen gaan communiceren met ons. Dit kan bijvoorbeeld om extra dagen aan te vragen en waar je informatie over je zoon/dochter kunt vinden. Zo kunnen de begeleid(st)ers met behulp van deze app, een foto sturen over een bijzonder moment van de dag, vragen stellen aan jou als ouder/verzorger. Op deze manier ben je nog meer betrokken bij de opvang van je zoon/dochter.  

Wij willen je vragen om tzt de app te downloaden. Je kunt de app vinden in de appstores onder de naam: Nanny4allouders. Tevens kun je via deze link de handleiding vinden.
Je ontvang via het bij ons bekende emailadres een activeringsmail. Deze mail dien je te openen via je mail op je mobiele telefoon. Deze mail dus niet openen op een pc/tablet. Na activering kom je direct in de ouderapp van Nanny4all. Hier kun je je wachtwoord direct aanmaken.

Geen mail ontvangen? Kijk dan even in je Spam, dit kan gebeuren doordat je het mailtje van de ontwikkelaar van de app ontvangt. Om dit te voorkomen neem je noreply@nanny4all.nl op in je contactpersonen.

Op de ouderapp zijn verschillende functionaliteiten toegevoegd.

  • je kunt de planning van jouw kind inzien
  • je kunt een aanvraag voor plaatsing indienen
  • je  kunt een afmelding zelf doorgeven via de app, bij afwezigheid door ziekte of vakantie.
  • je kunt uw kind gegevens inzien en bijwerken indien gewenst.
  • je kunt berichten sturen en hiermee communiceren met medewerkers, u kunt alleen reageren als u een bericht ontvangen heeft
  • je kunt berichten/foto’s ontvangen, over de dag van uw kind op het kinderdagverblijf
  • je kunt extra contact personen toevoegen, denk hierbij aan bijvoorbeeld opa’s, oma’s etc.

De app is continu in ontwikkeling en er zullen ongetwijfeld nog meerdere functionaliteiten worden toegevoegd.

Comments are closed.

Werken bij