Malou opent de BSO Sport Twello ook op vrijdag

Vacature Twello – BSOsport Sportbegeleider
9 juli 2020
Nieuwe Beslisboom (03-09-2020)
4 september 2020

Malou opent de BSO Sport Twello ook op vrijdag

Malou Verhoef is al jaren het vaste gezicht van BSO Sport aan de Kerklaan in Twello. Al bijna zes jaar maakt zij met BSO Sport dankbaar gebruik van de kantine, het trainings- en handbalveld van Voorwaarts Twello. Tot grote tevredenheid van Malou, die vanaf dit schooljaar samen met haar team ook op vrijdag de opvang opent aan de Kerklaan en daarmee vier dagen per week kinderen opvangt.

 BSO Sport is duidelijk populair! Tijdens de openingsdagen van de BSO Sport (maandag, dinsdag en donderdag) worden gemiddeld veertig kinderen per dag opgevangen. Maar tijdens de coronaperiode werd duidelijk dat de vraag groter was. “Vanwege de wisselende schooldagen van de kinderen zijn we de ouders tegemoet gekomen door een extra dag de opvang te openen. Dit werd echter zo enthousiast ontvangen door de ouders dat we vragen kregen of dit niet standaard kon. Daarom starten wij hier komend schooljaar mee”, verklaart Malou de beslissing voor de extra opvangdag.

Speciale uitjes tijdens de vakantieperiode

Iedere dag organiseert de BSO Sport verschillende sport gerelateerde activiteiten. Terwijl de kinderen op de achtergrond starten met een potje slagbal vertelt Malou: “Aan het enthousiasme van de kinderen merken wij dat zij de activiteiten leuk vinden. We spelen bijna altijd buiten, alleen in de winter gaan we de zaal in.” Maar ook als de scholen dicht zijn, is de BSO Sport open. Bijvoorbeeld tijdens schoolvakanties. 

“Tijdens de schoolvakanties organiseren we altijd leuke uitjes voor de kinderen. Deze uitjes variëren behoorlijk. We organiseren sportinstuif middagen, verschillende clinics of gaan met de kinderen lasergamen of midgetgolven.”

Voldoening

Het enthousiasme van de kinderen geeft Malou veel voldoening. Zo ving ze onlangs een gesprek tussen twee kinderen op die samen over de BSO praatten. ‘BSO Sport was veel leuker dan een normale BSO’, hoorde ze hen zeggen. “Als je dat hoort geeft dat zoveel energie en plezier, dat je zeker wel een stapje extra wil zetten voor de kinderen. Natuurlijk is het elke week een uitdaging om een uniek en leuk programma voor iedereen te maken. Ik probeer er voor te zorgen dat alle kinderen een leuke dag hebben. Als kinderen aan het eind van de dag niet meer naar huis willen, dan weet ik zeker dat we het als team weer goed gedaan hebben!”

Interesse

Ben jij tussen de vier en twaalf jaar oud, gek op sporten en hou je ervan om lekker veel buiten te zijn? Kom dan eens kijken bij de leukste BSO van Twello. Neem contact op met Malou en zij zorgt ervoor dat er iedere dag weer andere activiteiten voor jou georganiseerd worden! Meer informatie over BSO Sport Twello vindt je hier.

Comments are closed.

Top Werken bij