Dag van de Leidster

Nieuwe Beslisboom (03-09-2020)
4 september 2020
BSO Sport is populair
1 oktober 2020

Dag van de Leidster

Dag van de Leidster

Iedere dag verwelkomen wij kinderen bij onze kinderopvang. Onze begeleid(st)ers staan dan met een glimlach klaar om de kinderen te ontvangen. Het is onze taak om de kinderen een fijne, gezellige, leerzame dag te bezorgen. Dit doen wij vanuit de visie waarmee wij dagelijks mogen werken.

De begeleid(st)ers stimuleren de nieuwsgierigheid van het kind, zien en accepteren een kind werkelijk hoe ze is en bouwen een band op met de kinderen (en hun ouders/verzorgers). Wij begeleiden en ondersteunen de kinderen met respect en zonder oordeel. Ieder kind mag zijn eigen ontwikkeling volgen.

Ons doel is dat wij een verlengstuk van thuis willen zijn, zodat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen om te mogen ontwikkelen. Wij begeleiden dit proces met veel geduld en liefde.

Het is daarom dat wij vanaf 2002 de dag van de Leidster vieren. Ieder jaar staat de derde donderdag van september met groen omcirkeld in onze agenda’s. De dag van de Leidster is een initiatief van de Landelijke Wervingscampagne voor de Kinderopvang. In overleg met diverse partijen uit de kinderopvang is besloten dat begeleid(st)ers een vaste dag verdienen, waar ouders en werkgevers hun waardering kunnen geven voor de medewerkers van de kinderdagverblijven. Dank daarvoor!

Wij zijn ook trots op onze begeleid(st)ers, daarom is deze dag voor jullie!

Comments are closed.

Top Werken bij