BSO Sport brengt je in beweging

Word jij onze nieuwe collega in Arnhem?
18 december 2020
Met de BSO de sneeuw in!
10 februari 2021

BSO Sport brengt je in beweging

De laatste jaren is de gezondheid en beweging van kinderen steeds vaker een terugkomend onderwerp. Bijna de helft van de Nederlandse kinderen beweegt te weinig. Wie al jong begint met sporten en daar plezier aan beleeft, blijft dat zijn hele leven doen. BSO Sport zegt daarom niet voor niets “Bewegen geeft je energie”. Ouders kunnen hun kinderen hierbij helpen door ze aan te melden bij BSO Sport.

Sporten is goed voor kinderen, het verbetert de conditie en gaat overgewicht tegen. Daarbij is het goed voor het zelfvertrouwen van het kind en leert het omgaan met emoties. De rijksoverheid is daarom al geruime tijd bezig om kinderen en ouders te helpen om van jongs af aan vaardig te bewegen. Zij melden dan ook “bewegen is goed, maar meer bewegen is nog beter”. Daarnaast maken kinderen al sportend snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

BSOsport Kinderopvang staat volledig in het teken van bewegen. Kinderen van 4 tot 13 jaar zijn welkom op onze kinderopvang. Wij begeleiden kinderen op een leuke en sportieve manier tijdens sport en spel. Binnen BSOsport willen creëren wij de ruimte waarin uw kind zich thuis voelt, zich veilig voelt en uitgedaagd wordt. Bij ons komen de kinderen op een plek bieden waar zij zichzelf kunnen zijn.

Bewegen met plezier

We streven ernaar als kinderopvang organisatie kinderen optimaal tot ontwikkeling te laten komen in sportief en motorisch opzicht. Presteren mag, maar het kennismaken met sporten en bewegen vinden we belangrijker. Kinderen moeten vooral het plezier hierin krijgen en het kunnen groeien in sociale omgang.

Wat zijn de voordelen van een BSO Sport kinderopvang.
– Je kind wordt socialer, op jonge leeftijd leert hij al contact te leggen met andere kinderen. Door samen sportieve activiteiten te ondernemen.
– Kinderen maken kennis met verschillende sporten, op jonge leeftijd kunnen ze ervaren welke sport zij het leukst vinden.
– Kinderen ontwikkelen zich op sociaal, motorisch en sportieve wijze.

Eens komen kijken?

Ben jij tussen de vier en twaalf jaar oud, gek op sporten en hou je ervan om lekker veel buiten te zijn? Kom dan eens kijken bij één van onze BSO Sport locaties in ArnhemAmersfoort of Twello. Neem contact op met de locatie en zij zorgen voor jou en je ontwikkeling en dat er iedere dag weer andere activiteiten voor jou georganiseerd word! 

Comments are closed.

Top Werken bij